Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Lieke (maandag, 01 mei 2017 18:43)

  Ik ben met mijn kat bij Sanne geweest. Ze is geïnteresseerd, neemt de tijd voor 'kat en mens' en komt duidelijk en kundig over. Ik kreeg een uitgebreid verslag via de mail met daarin alle bevindingen, tips en oefeningen. Heel fijn! Heel tevreden!

 • #2

  Tom (dinsdag, 02 mei 2017 11:25)

  Hallo Sanne,
  Het gaat goed met Nora dankzij je behandeling. Sinds een dag of 6 heeft ze 's avonds geen mank pootje meer en hangt ie niet meer zo slapjes omlaag. De klachten die ze had zijn helemaal weg. We zagen dezelfde dag al resultaat en konden onze ogen niet geloven. Ik masseer haar elke dag op een vast tijdstip aan beide zijden. De eerste dagen lag ze nog te smakken en om te kijken, maar ook dat is helemaal weg en madame vindt het helemaal geweldig.
  We zijn erg blij met het resultaat, en een ieder die geen vertrouwen heeft in fysiotherapie voor dieren beschouwen we maar als dom. We hopen dat het niet meer terug komt, maar als dat wel het geval is komen we gewoon weer bij je terug.
  Heel erg bedankt en een knuf van Nora!

 • #3

  Natalie (vrijdag, 28 juli 2017 19:32)

  Sanne heeft mijn hond Luna fantastisch geholpen. Ze liep al maanden kreupel, maar de dierenarts kon niks vinden en verwees me naar fysiotherapie. Na 4 behandeling waren de klachten voorbij. Ik ga de tips en oefeningen die ik gekregen heb zeker blijven doen!